Bike World

Bike World

BIKE WORLD LIVE IT, LOVE IT, RIDE IT.

De fietsenwinkel voor de enthousiaste en sportieve fietsers

Op zoek naar een racefiets, mountainbike of BMX fiets die jouw sportprestaties aan kan? Een sportieve trekkingfiets voor langere afstanden of een elegante stadsfiets voor alledag? Of heb je een praktische bakfiets nodig voor het transport van je kleine spruiten? Of ben je een minder mobiele fietser met nood aan een handige en milieuvriendelijke elektrische fiets?

Bikeworld fietswinkel te Knokke-Heist en Brugge heeft voor ieder wat wils. We beschikken over een ruim en kwalitatief aanbod aan fietsen, fietsonderdelen, toebehoren en accessoires van diverse topmerken.

Deskundig advies en fietsen op maat

Geen idee welke fiets je zoekt of waar je op moet letten? Het Bikeworld-team beschikt over jaren vakkennis en ervaring en helpt je graag bij je aankoop. Samen vinden we de perfecte fiets die binnen jouw plannen en budget past.

Ondervind je problemen met fietsen en heb je nood aan een aangepaste fiets? Bikeworld stelt fietsen, tandems, duofietsen en rolstoelfietsen op maat samen voor kinderen en volwassenen met een handicap of beperking.

Bekijk ons online aanbod van nieuwe en tweedehands fietsen of kom langs in één van onze winkels en vind je ideale fiets!

Je fiets in professionele handen voor onderhoud en herstelling

Elke fiets is welkom in onze werkplaats. Voor een kleine onderhoudsbeurt of herstelling word je direct geholpen en kan je voorzien van een drankje in de winkel op je trouwe tweewieler wachten. Complexere herstellingen of demontages voeren we uit op afspraak. We voorzien je graag tijdens dergelijke reparaties van een vervangende herstelfiets.

Geef je oude fiets een nieuw leven
Wij kopen je oude fiets tot een bedrag van €75.

Regio Knokke-Heist & Brugge