KFC Heist is een voetbalclub met een rijke historiek dat terug gaat tot het prille begin van de 20Ste eeuw. Een club met met een sterke lokale verankering waarin onze 2 supportersclubs “De Strandleeuwen” en “De Zeemeermin” op vandaag nog steeds een prominente rol spelen.

KFC Heist is een warme familiale club waar iedereen welkom is. We vertrekken vanuit een opleidingsvisie waarbij we al onze spelers ongeacht hun geslacht of geaardheid een goede opleiding willen garanderen. Hierin wordt spelvreugde gekoppeld aan een goede technische , tactische en fysische basisopleiding.

KFC Heist is een voetbalvereniging die in de provinciale reeksen van West-Vlaanderen voetbalt. Het is een gezonde en ambitieuze voetbalvereniging met een familiale sfeer. De vereniging heeft een grote en steeds groeiende jeugdwerking van zo’n 250
voetbalspelletjes. Daarnaast hebben we het 1e elftal A (2e prov.), 1e elftal B (4e prov.) , de damesploeg (1e prov.) en onze gewestelijke reservenploeg.

‘KFC Heist’ is een club met een visie, zowel op korte termijn als op lange termijn. Het behalen van sportieve successen, in combinatie met een goede doorstroming van eigen jong talent staan centraal.

We hechten als club een groot belang aan een goed uitgebouwde en kwalitatief hoogstaande jeugdwerking. Dit doen we met een team van gedreven en/of gediplomeerde trainers  en een sportieve cel.

De opleidingsvisie van de club is dus volledig gebaseerd om de speler centraal te plaatsen met als doel een goed opgeleide jeugdspeler te laten instromen in het 1e elftal B (4e prov.) of verder door te stromen naar het 1e elftal A (2e prov.) of naar de damesploeg (1e prov.)

Daarnaast wil de club de financiële stabiliteit heel nauw in de gaten houden. De aanhoudende professionalisering en de focus op het kwalitatief opleiden van ruw talent moeten de basis blijven.

Het Organogram is nog in constructie. Later meer.

Aanspreekpunt Integriteit

Ik ben Vicky Desmidt. Naast een zitje in het bestuur van KFC Heist ben ik in de eerste plaats ook een voetbalmama. Zoals wellicht alle ouders vind ik het in de eerste plaats belangrijk dat mijn zoon met plezier en goesting naar het voetbal komt. Hij moet zich verder kunnen ontwikkelen op sportief vlak. Dit betekent vallen en opstaan, winnen en verliezen maar dit betekent voor mij ook zich op zijn gemak voelen, durven fouten maken  maar vooral zichzelf kunnen zijn. Dit binnen een respectvolle en veilige sportieve omgeving. Daarom vind ik het belangrijk dat hij , zoals ook alle andere spelers, ouders, trainers … weten dat zij ergens terecht kunnen, mocht blijken dat er een vermoeden is van grensoverschrijdend gedrag.

Als API sta ik niet in voor het nemen van sportieve beslissingen . Heb je een eerder sportieve vraag die verband houdt met opleiding, training, al dan opgesteld worden voor een wedstrijd … dan kan je hiervoor terecht bij onze sportieve cel.

Merk jij ongepast gedrag binnen KFC Heist en wil je hierover praten, dan kan je hiervoor bij mij terecht. Spreek me gerust aan of stuur een mailtje naar vicky.kfcheist@gmail.com. Bellen of whatsapp kan ook op 0471 87 54 04. Ik neem dan zo snel mogelijk met jou contact op.

Wat verstaan wij onder grensoverschrijdend gedrag ?

  • elke vorm van pesterijen
  • ongewenst gedrag (al dan niet seksueel)
  • fysieke en/of mentale bedreiging
  • racisme, discriminatie
  • geweld en vandalisme